Warzywo Tian
Warzywo Tian może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 251 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, sól koszerna, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Warzywo Tian, Warzywo Tian, oraz Warzywo Tian dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Pędzel 9 przez 13 przez 2-calowe naczynie do pieczenia z oliwą z oliwek. W średnim saute patelni, ciepła 2 łyżki oliwy z oliwek i gotować cebulę na średnim ogniu przez 8 do 10 minut, aż przezroczyste.
Dodać czosnek i gotować przez kolejną minutę.
Rozłóż mieszankę cebuli na dnie naczynia do pieczenia.
Pokrój ziemniaki, cukinię i pomidory w plastry o grubości 1/4 cala.
Układaj je na przemian w naczyniu na cebuli, dopasowując je szczelnie, tworząc tylko 1 warstwę.
Posypać solą, pieprzem, liśćmi tymianku i gałązkami tymianku i skropić 1 łyżką oliwy z oliwek. Przykryć naczynie folią aluminiową i piec przez 35 do 40 minut, aż ziemniaki będą miękkie. Odsłonić naczynie, usunąć gałązki tymianku, posypać serem na wierzchu, i piec przez kolejne 30 minut, aż rumiane.