Warzywne Ciasto Ryżowe
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, marchewkę, kalafior i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki z dzikim ryżem i brązowym ryżem z pieczoną warzywną Ragù, Pilaw ryżowy warzywny w kuchence ryżowej, oraz warzywa smażony ryż, jak zrobić warzywa smażony ryż / rice s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz składniki skórki; naciśnij na dole iw górę boki nasmarowane 9-in. talerz ciasta; odstawić.
W rondlu brokuły, kalafior, marchew i cebulę ugotować w niewielkiej ilości wody, aż będą chrupiące-miękkie; dobrze odcedzić. W innym rondlu połącz majonez i mąkę, aż będzie gładka; gotuj i mieszaj, aż będzie bąbelkowa. Stopniowo dodawać mleko, sól i pieprz; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż gruby, o 3 protokół. Wymieszać z warzywami; wlać do skorupy.
Piec w temperaturze 350° przez 30-40 minut, aż brzegi Skórki zaczną brązowieć.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.