Warzywa Korzeniowe Gotowane Na Parze Z Masłem Koperkowym

Warzywa Korzeniowe Gotowane Na Parze Z Masłem Koperkowym
Gotowane na parze warzywa korzeniowe z masłem koperkowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 8G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, sól, pasternak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cytrynowo-Koperkowe Warzywa Gotowane Na Parze, Marchewki na parze z masłem pomarańczowo-koperkowym, oraz Warzywa gotowane na parze z Chile-masłem limonkowym dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn