Warzywa Korzeniowe Balsamiczne
Balsamiczne warzywa korzeniowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 1,03 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, marchewkę, pietruszkę płaskolistną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Prażone Warzywa Korzeniowe Balsamiczne, Balsamiczne-Glazurowane Warzywa Korzeniowe, oraz Balsamiczno-Rozmarynowe Pieczone Warzywa Korzeniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obierz pierwsze 3 składniki i pokrój na 1 1/2-calowe kawałki.
Pasternak, marchew, cebulę i żurawinę połączyć w lekko natłuszczonej 6-qt. powolna kuchenka; warstwa słodkich ziemniaków na wierzchu.
W małej miseczce ubić cukier i kolejne 4 składniki; zalać mieszanką warzywną. (Nie mieszać.)
Przykryć i gotować na wysokiej 4 do 5 godzin lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszać z pietruszką tuż przed podaniem.