Warzywa Korzeniowe Balsamiczne

Warzywa Korzeniowe Balsamiczne
Balsamiczne warzywa korzeniowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 1,03 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, marchewkę, pietruszkę płaskolistną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Prażone Warzywa Korzeniowe Balsamiczne, Balsamiczne-Glazurowane Warzywa Korzeniowe, oraz Balsamiczno-Rozmarynowe Pieczone Warzywa Korzeniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obierz pierwsze 3 składniki i pokrój na 1 1/2-calowe kawałki.
2
Pasternak, marchew, cebulę i żurawinę połączyć w lekko natłuszczonej 6-qt. powolna kuchenka; warstwa słodkich ziemniaków na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie ZiemniakiSłodkie Ziemniaki
żurawinażurawina
PasternakPasternak
MarchewMarchew
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
W małej miseczce ubić cukier i kolejne 4 składniki; zalać mieszanką warzywną. (Nie mieszać.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Przykryć i gotować na wysokiej 4 do 5 godzin lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszać z pietruszką tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia40
Magazyn