Warstwy Karczochowo-Szpinakowe
Warstwy karczochowo-szpinakowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 441 kalorii, 19g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną musztardę, sól, szpinak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Warstwy karczocha i szpinaku, Karczoch, Szpinak I Kozi Ser, oraz Nocleg karczochy i szynki.
Instrukcje
W 10-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać paprykę, cebulę i czosnek; gotować około 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż do miękkości.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z karczochami i szpinakiem; odstawić.
Spray 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. Ułóż kostki chleba w naczyniu. Łyżka mieszanki warzyw równomiernie na kostkach chleba; posypać serem Monterey Jack.
W średniej misce ubić jajka, mleko, musztardę, sól i pieprz trzepaczką do wymieszania; równomiernie zalać chlebem, warzywami i serem.
Posypać parmezanem. Przykryć szczelnie folią; przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Piec pokryte 30 minut. Odkryć; piec 20 do 30 minut dłużej lub do góry jest złoty kolor i nóż włożony w centrum wychodzi czysty.
Odstawić na 10 minut przed cięciem.