Warstwy Indyczo-Grzybowe

Warstwy Indyczo-Grzybowe
Warstwy z indyka i grzybów mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Jeśli masz musztardę, pre grzyby, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać substytut jajka, możesz podążać za tym daniem głównym z Tort Jagodowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Warstwy Grzybowe, Warstwy kraba i grzybów, oraz Warstwy szynki, sera i grzybów.

Instrukcje

1
Pokroić bułki na zakwas w 1-calową kostkę; warstwę równomiernie w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 x 2 cale pokrytym natryskiem do gotowania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj kiełbasę i gotuj, aż kiełbasa będzie rumiana, mieszając, aż się kruszy; w razie potrzeby odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4
Ułóż kiełbasę i ser na kostkach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
5
Dodać grzyby i cebulę na patelni; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 4 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Warstwa na ser w naczyniu do pieczenia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Połączyć mleko i pozostałe 4 składniki, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
8
Wlać mieszaninę Chlebowo-grzybową do naczynia do pieczenia. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
9
Piec, odsłonięty, w 350 przez 35 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
10
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn