Specjalny ryż
Special Rice to przepis bezglutenowy i wegetariański, składający się z 4 porcji. Za 1,13 USD za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 478 kalorii, 10 g białka i 17 g tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako dość niedroga przystawka. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Udaj się do sklepu i kup migdały, złote rodzynki, nasiona kminku i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał dobry wynik łyżeczkowy wynoszący 42%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Specjalny smażony ryż, Specjalny smażony ryż i Specjalny smażony ryż.
Instrukcje
W zakrytym rondlu zagotuj wodę.
Dodać masło, kminek, rodzynki, porzeczki, skórkę i ryż. Wymieszaj ryż i wróć do wrzenia. Przykryj i zmniejsz ogień do niskiego. Gotuj 20 minut, od czasu do czasu mieszając.
Zdjąć z ognia i dodać szczypiorek. Ryż rozgnieść widelcem i przełożyć na półmisek. Ryż obficie posyp prażonymi, pokrojonymi w plasterki migdałami lub wędzonymi migdałami.