Warstwowy Sernik Miętowy

Warstwowy Sernik Miętowy
Ten przepis służy 12. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 885 kalorii, 10g białka, oraz 60 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jeśli masz ozdoby: czekoladowe loki, krem, ekstrakt z mięty pieprzowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Warstwowa Krówka Miętowa, Kora Miętowa Warstwowa, oraz Warstwowa Krówka Miętowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj Sernik Miętowy
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
2
Warstwy: Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Dolna linia i boki 2 (8-calowych) okrągłych patelni na ciasto z folią aluminiową, dzięki czemu 2 do 3 cali rozciąga się na boki; lekko nasmaruj folię. Ubić serek śmietankowy, 1/2 szklanki cukru i 2 łyżki. masło na średniej prędkości z mikserem elektrycznym 1 do 2 minut lub do kremowego i gładkiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Dodać 3 jajka, l na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
5
Dodać mąkę i 3 kolejne składniki, ubijając do wymieszania. Złożyć w cukierki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
7
Umieść patelnie na ciasto w dużej patelni; dodaj wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Piec w temperaturze 325 przez 25 minut lub aż zestaw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjąć z piekarnika do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić na patelniach (około 1 godziny). Przykryć serniki (nie wyjmować z patelni) i zamrozić od 4 do 6 godzin lub do zamrożenia. Podnieś mrożone serniki z patelni, używając boków foliowych jako uchwytów. Delikatnie usunąć folię z serników. Owinąć w folię i wrócić do zamrażarki, aż będzie gotowy do złożenia ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
10
Przygotuj Ciasto Z Kwaśną Śmietaną
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
11
Warstwy: Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Beat ciasto mix, dalej 3 składniki, i 1/2 szklanki wody przy niskiej prędkości z mikserem elektrycznym 30 sekund lub tylko do zwilżenia; beat przy średniej prędkości 2 protokół. Łyżka ciasto do 3 smarowane i mąki 8-calowe okrągłe patelnie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
13
Piec w temperaturze 350 przez 15 do 20 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie schłodzić (około 1 godziny).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Przygotować mus z białej czekolady lukier: gotować 2/3 szklanki cukru i 1/4 szklanki wody w małym rondlu na średnim ogniu, często mieszając, 3 do 4 minut lub aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
LukierLukier
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
15
Dodać kęsy; gotować, ciągle mieszając, 2 do 3 minut lub aż czekolada stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
16
Zdjąć z ognia. Schłodzić do temperatury pokojowej (około 30 minut), ubijając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
17
Ubij śmietanę i 2 łyżeczki. wanilia z dużą prędkością z mikserem elektrycznym 1 do 2 minut lub do uzyskania miękkich szczytów. Stopniowo składaj mieszaninę białej czekolady w mieszankę z bitą śmietaną, składając, aż mieszanina osiągnie konsystencję rozszerzającą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Bita śmietanaBita śmietana
WaniliaWanilia
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1
Umieść 1 warstwę ciasta na stojaku na ciasto lub talerzu. Na wierzch polać 1 warstwą mrożonego sernika. Na wierzchu drugą warstwę ciasta i pozostałą warstwę sernika. Wierzch pozostałą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sernik MrożonySernik Mrożony
2
Wierzch i boki ciasta rozłożyć lukrem. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn