Warstwowy rabarbar Crisp może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 492 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 8 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz brązowy cukier, zmieloną gałkę muszkatołową, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Dwuwarstwowy Jabłkowy Chrupiący, Włoski Dip warstwowy z chrupiącymi krakersami, oraz Warstwowy Włoski Dip z chrupiącymi Wontonami podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce połączyć rabarbar i cukier. W innej misce połączyć brązowy cukier, mąkę, owies, cynamon i gałkę muszkatołową; pokroić w maśle, aż będzie kruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Cynamon
Rabarbar
Masło
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Cukier
Owies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
W dwóch 10-oz. naczynia do pieczenia lub ramekin pokryte sprayem do gotowania, warstwę połowę mieszaniny rabarbaru i połowę mieszaniny okruchów. Powtórz warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Rabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub aż rabarbar będzie miękki.