Warstwowy pudding z serem migdałowo-śmietankowym z sosem śmietanowym Amaretto
Warstwowy pudding z serem migdałowo-śmietankowym z sosem śmietanowym Amaretto wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 556 kalorii, 15g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.25 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz żółtko, serek, ścinane migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Budyń chlebowy z białej czekolady jagodowej z sosem śmietanowym Amaretto, Babeczki Amaretto migdałowe z bitą śmietaną Amaretto, oraz Lepka Data i migdałowy budyń chlebowy z Amaretto Zabaglione.
Instrukcje
1
Zalać patelnię 13 x 9 cali sprayem do gotowania. Ułóż 4 1/2 kromek chleba na dnie przygotowanej patelni, krojąc plastry w razie potrzeby, aby pasowały do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Ubić serek śmietankowy, 1 jajko, 1/4 szklanki cukru i 1 łyżeczkę wanilii mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później Cukierki
Cukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Połowę masy z twarogiem rozprowadzić na chlebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później Cukierki
Funtów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
4
Ubij razem 1 1/4 szklanki nadzienia migdałowego i 1/2 szklanki roztopionego masła.
Połowę masy migdałowej rozłożyć na masę z serem śmietankowym. Powtórz warstwy raz, używając 4 1/2 kromek chleba, pozostałej mieszaniny twarogu i pozostałej mieszaniny migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później Cukierki
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Funtów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
6
Pozostałe kromki chleba pokroić w 1-calową kostkę, posypać równomiernie mieszaniną migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
7
Ubijamy pozostałe 8 jajek, pozostałe 2 łyżeczki wanilii, pół na pół i sól; polewamy kostkami chleba. Przykryć i schłodzić 30 minut lub do wchłonięcia większości mieszaniny jaj.