Warstwowy pudding z serem migdałowo-śmietankowym z sosem śmietanowym Amaretto

Warstwowy pudding z serem migdałowo-śmietankowym z sosem śmietanowym Amaretto
Warstwowy pudding z serem migdałowo-śmietankowym z sosem śmietanowym Amaretto wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 556 kalorii, 15g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.25 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz żółtko, serek, ścinane migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Budyń chlebowy z białej czekolady jagodowej z sosem śmietanowym Amaretto, Babeczki Amaretto migdałowe z bitą śmietaną Amaretto, oraz Lepka Data i migdałowy budyń chlebowy z Amaretto Zabaglione.

Instrukcje

1
Zalać patelnię 13 x 9 cali sprayem do gotowania. Ułóż 4 1/2 kromek chleba na dnie przygotowanej patelni, krojąc plastry w razie potrzeby, aby pasowały do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Ubić serek śmietankowy, 1 jajko, 1/4 szklanki cukru i 1 łyżeczkę wanilii mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Połowę masy z twarogiem rozprowadzić na chlebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
4
Ubij razem 1 1/4 szklanki nadzienia migdałowego i 1/2 szklanki roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Połowę masy migdałowej rozłożyć na masę z serem śmietankowym. Powtórz warstwy raz, używając 4 1/2 kromek chleba, pozostałej mieszaniny twarogu i pozostałej mieszaniny migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
6
Pozostałe kromki chleba pokroić w 1-calową kostkę, posypać równomiernie mieszaniną migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
7
Ubijamy pozostałe 8 jajek, pozostałe 2 łyżeczki wanilii, pół na pół i sól; polewamy kostkami chleba. Przykryć i schłodzić 30 minut lub do wchłonięcia większości mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Pozostałe 1/2 szklanki roztopionego masła ubić razem, 2 łyżki nadzienia migdałowego, 2 łyżki cukru i żółtko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Skropić równomiernie budyniem chlebowym; posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
10
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę lub aż zestaw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Podawać na ciepło lub schłodzone z sosem śmietanowym Amaretto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych
12
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy solowego nadzienia migdałowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn