Warstwowy pudding z serem migdałowo-śmietankowym z sosem śmietanowym Amaretto

Warstwowy pudding z serem migdałowo-śmietankowym z sosem śmietanowym Amaretto
Warstwowy pudding z serem migdałowo-śmietankowym z sosem śmietanowym Amaretto wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 556 kalorii, 15g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.25 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz żółtko, serek, ścinane migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Budyń chlebowy z białej czekolady jagodowej z sosem śmietanowym Amaretto, Babeczki Amaretto migdałowe z bitą śmietaną Amaretto, oraz Lepka Data i migdałowy budyń chlebowy z Amaretto Zabaglione.

Instrukcje

1
Zalać patelnię 13 x 9 cali sprayem do gotowania. Ułóż 4 1/2 kromek chleba na dnie przygotowanej patelni, krojąc plastry w razie potrzeby, aby pasowały do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Ubić serek śmietankowy, 1 jajko, 1/4 szklanki cukru i 1 łyżeczkę wanilii mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Połowę masy z twarogiem rozprowadzić na chlebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
4
Ubij razem 1 1/4 szklanki nadzienia migdałowego i 1/2 szklanki roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Połowę masy migdałowej rozłożyć na masę z serem śmietankowym. Powtórz warstwy raz, używając 4 1/2 kromek chleba, pozostałej mieszaniny twarogu i pozostałej mieszaniny migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
6
Pozostałe kromki chleba pokroić w 1-calową kostkę, posypać równomiernie mieszaniną migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
7
Ubijamy pozostałe 8 jajek, pozostałe 2 łyżeczki wanilii, pół na pół i sól; polewamy kostkami chleba. Przykryć i schłodzić 30 minut lub do wchłonięcia większości mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
Pozostałe 1/2 szklanki roztopionego masła ubić razem, 2 łyżki nadzienia migdałowego, 2 łyżki cukru i żółtko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
9
Skropić równomiernie budyniem chlebowym; posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
10
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę lub aż zestaw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Podawać na ciepło lub schłodzone z sosem śmietanowym Amaretto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych
12
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy solowego nadzienia migdałowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn