Warstwowe Batony Z Masłem Orzechowym
Warstwowe batony z masłem orzechowym mogą być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Ten przepis służy 36 i kosztuje 17 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cukier puder, kremowe masło orzechowe, woda, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Batony Warstwowe Z Masłem Orzechowym-Brownie-Coconut, Nutella-Layered-and-Swirled Peanut Butter Bread {Peanut Butter Loaf Cake}, oraz Warstwowe Ciasteczka Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dno patelni 13x9 cali sprayem do gotowania.
W dużej misce wymieszaj wszystkie składniki bazowe ciastek, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Ciasto wcisnąć na dno patelni palcami posypanymi mąką.
Piec 15 do 18 minut lub do złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W małej misce, pokonać wszystkie składniki napełniania z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na bazie ciastek.
W mikrofali miski, kuchenka mikrofalowa wszystkie składniki lukier na wysokie 30 sekund; wymieszać, aż będzie gładka. Schłodzić 10 minut; rozłożyć na nadzieniu. Przechowywać w lodówce 30 minut lub do zestawu. W przypadku prętów pokrój w 9 rzędów na 4 rzędy.