Naleśniki ziemniaczano-koperkowe z gravadlaxem
Placki ziemniaczano-koperkowe z gravadlaxem to pescatarian przepis z 5 porcjami. To Śniadanie ma 216 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to skandynawskie danie. Jeśli masz proszek do pieczenia, g opakowania gravadlax, koperek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Placki ziemniaczane z wędzonym łososiem, kawiorem i śmietaną koperkową, Bezglutenowe placki ziemniaczane z kremowym sosem z koperkiem cytrynowym, oraz Gravadlax.
Instrukcje
Gotować ziemniaki w całości przez około 12 min, do miękkości, ale nie gotowane przez całą drogę. Schłodzić pod zimną wodą, a następnie zetrzeć ze skórką. Mąkę przełożyć do dużej miski ze szczyptą soli i roztrzepać w jajkach.
Trzepaczka do grudek-free. Stopniowo dodawać mleko, dobrze ubijając.
Dodać ziemniaki, koperek i proszek do pieczenia i dobrze wymieszać.
Na patelni rozgrzać trochę oleju i gotować 2 łyżki ciasta na raz. Gdy zobaczysz małe bąbelki pojawiają się na górze, obrócić i gotować po drugiej stronie przez około 1 min. Trzymaj ciepło podczas gotowania reszty.
W międzyczasie wymieszaj składniki sałatki.
Podawać naleśniki posypane gravadlax i sałatki mieszane.