Warstwowa Sałatka Z Makaronem Curry

Warstwowa Sałatka Z Makaronem Curry
Przepis warstwowa sałatka z makaronem Curry jest gotowa w około 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 11 porcji z 282 kalorie, 4G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pomidorów, marchewki, groszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Warstwowa Sałatka Z Makaronem, Warstwowa Sałatka Z Makaronem, oraz Warstwowa Sałatka Z Makaronem Caprese.

Instrukcje

1
Pusty makaron wymieszać w 3-ćwiartkowym rondlu 2/3 pełnym wrzącej wody. Delikatnie gotować odkryte 12 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić makaron; spłukać zimną wodą. Wstrząsnąć, aby dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
WodaWoda
3
Tymczasem w szklanej salaterce 4-quart lub szklanym naczyniu do pieczenia 13x9 cali, sałatki warstwowe, marchew, groszek i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
PomidorPomidor
MarchewMarchew
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W dużej misce, wymieszać mieszankę przypraw, majonez i curry; wymieszać makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka PrzyprawowaMieszanka Przyprawowa
Curry W ProszkuCurry W Proszku
MajonezMajonez
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozprowadzić mieszaninę makaronu na warzywach w salaterce. Tuż przed podaniem posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MigdałyMigdały
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do 2 godzin przed podaniem.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian można łączyć z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Aichenberg Premium Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Premium Gruner Veltlinern firmy Aichenberg to rodzinny austriacki przysmak. Ma aromaty świeżych owoców i pikantności, z nutami tropikalnych owoców i pieprzu. Świeżość w smaku daje smaki zielonych jabłek, które są trwałe i pakować poncz na finiszu. To wino dobrze pasuje do białego mięsa, ryb, serów i włoskich potraw, takich jak pizza i makarony.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje11
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn