Przepis warstwowa sałatka z makaronem Curry jest gotowa w około 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 11 porcji z 282 kalorie, 4G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pomidorów, marchewki, groszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Warstwowa Sałatka Z Makaronem, Warstwowa Sałatka Z Makaronem, oraz Warstwowa Sałatka Z Makaronem Caprese.
Instrukcje
1
Pusty makaron wymieszać w 3-ćwiartkowym rondlu 2/3 pełnym wrzącej wody. Delikatnie gotować odkryte 12 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Odcedzić makaron; spłukać zimną wodą. Wstrząsnąć, aby dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Woda
3
Tymczasem w szklanej salaterce 4-quart lub szklanym naczyniu do pieczenia 13x9 cali, sałatki warstwowe, marchew, groszek i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Pomidor
Marchew
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W dużej misce, wymieszać mieszankę przypraw, majonez i curry; wymieszać makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przyprawowa
Curry W Proszku
Majonez
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozprowadzić mieszaninę makaronu na warzywach w salaterce. Tuż przed podaniem posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Migdały
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do 2 godzin przed podaniem.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian można łączyć z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Aichenberg Premium Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.