Warstwowa sałatka z chleba kukurydzianego i indyka

Warstwowa sałatka z chleba kukurydzianego i indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj warstwową sałatkę z chleba kukurydzianego i indyka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 864 kalorii, 48g białka, oraz 60 g tłuszczu każdy. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz indyka, zieloną cebulę, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć maślankę, można śledzić to danie główne z Placek Maślany jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Warstwowa sałatka z chleba kukurydzianego i indyka, Warstwowa Sałatka Z Chleba Kukurydzianego, oraz Sałatka Warstwowa Z Chleba Kukurydzianego.

Instrukcje

1
Przygotować chleb kukurydziany zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; ostudzić i pokruszyć. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
2
Wymieszać razem sos, majonez i maślankę do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
3
Warstwa pokruszony chleb kukurydziany, rozdrobniona sałata, a następnie 7 składników równomiernie do 6 (3-do 4-cup) szklane Pojemniki; łyżka połowę mieszaniny dressing równomiernie na wierzchy. Przykryć i schłodzić co najmniej 3 godziny lub do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
4
Tuż przed podaniem posypać zieloną cebulką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
5
Podawać z pozostałą połową mieszanki opatrunkowej na boku.
6
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy mąki kukurydzianej Martha White Buttermilk Cornbread
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
7
Wymieszać z dressingiem Parmezanowo-pieprzowym Girarda. Użyliśmy 3-kubkowych słoików w kształcie markiza z pokrywką i pierścieniem śrubowym. Aby znaleźć sprzedawcę, odwiedź www.leifheitusa.com lub zadzwoń pod bezpłatny numer 1-866-695-
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
1
Warstwa połowa każdego z pokruszonego chleba kukurydzianego, rozdrobniona sałata, a następnie 7 składników w dużej szklanej misce; łyżka połowę mieszaniny opatrunku równomiernie na górze. Powtórz warstwy kończące się mieszanką opatrunkową. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin lub do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wierzch posypać zieloną cebulką tuż przed podaniem. Przygotowanie: 45 min., Chill: 8 godz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
3
Layered Southwest Cornbread-and-Turkey Salad: substytut 1 (6-uncja) pakiet meksykańskiej mieszanki chleba kukurydzianego na 1 (6-uncja) pakiet maślanka Cornbread mix; 1 (16-uncja) butelka maślanka-Ranch dressing dla parmezan-peppercorn dressing; 1 (8-uncja) pakiet drobno rozdrobnione sery Cheddar i Monterey Jack z papryką jalapeo na rozdrobniony ser szwajcarski; i 1 (11-uncja) może słodkie całe jądro kukurydzy, odsączone, i 1 (15-uncja) może czarna fasola, opłukana i odsączona, na żółtą paprykę. Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, pomijając majonez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
Kukurydza Z Całego JądraKukurydza Z Całego Jądra
Rozdrobniony Ser CheddarRozdrobniony Ser Cheddar
Ranch DressingRanch Dressing
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
(Handlowiec Joe'a )(Handlowiec Joe'a )
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
Uwaga: do celów testowych użyliśmy mieszanki kukurydzianej w stylu meksykańskim Gladiola i sosu Ken ' s Steak House Buttermilk Ranch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ranch DressingRanch Dressing
Cornbread MixCornbread Mix
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn