Warm Shiitake Slaw

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać ciepłe Shiitake Slaw spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka sosu tamari, kapusta napa, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciepła sałatka ze szpinakiem Quinoa i Shiitake, Azjatycka Sałatka Z Grzybami Tofu I Shiitake, oraz Smażone Shiitake i brokuły Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać olej na dużej patelni na dużym ogniu.
Dodać grzyby i smażyć 1 minutę.
Dodać czosnek i kapustę i smażyć przez 2 do 3 minut więcej. Wymieszać w sosie sojowym, czarny pieprz, sok z limonki i prażone nasiona sezamu.
Przełożyć do miski i podawać.
Tosty sezamowe, do dekoracji (sprzedawane już tosty w dużych słoikach na potrawy azjatyckie).