Warkocz Antipasto
Antipasto warkocz może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz szynkę delikatesową, marynowane serca karczochów, Greckie oliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kuskus Antipasto Sałatka z winegretem pomidorowym PLUS Antipasto szaszłyki, Celebration Braid, oraz Warkocz Świąteczny podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°. W małej misce wrzucić oliwki, karczochy, pomidory, 2 łyżki parmezanu, 2 łyżki oleju i bazylii do połączenia.
Na lekko posypanej mąką powierzchni ostrożnie rozwiń francuskie ciasto bochenkowe; rozwałkuj do 15x10 cali. prostokąt.
Przenieś do nasmarowanego 15x10x1-in. patelnia do pieczenia.
Warstwa prosciutto, ser provolone i czerwone papryki wzdłuż środka trzeciego prostokąta. Wierzch z oliwkową mieszanką.
Na każdym długim boku Wytnij 10 pasków około 3-1 / 2 cala. do środka.
Zaczynając od jednego końca, złóż naprzemienne paski pod kątem w poprzek wypełnienia, zaciskając końce, aby uszczelnić.
Posmarować pozostałą oliwą i posypać pozostałym parmezanem.
Piec 30-35 minut lub do złotego koloru.
Odstawić na 10 minut przed cięciem.