Waniliowo-Czekoladowe Ciasteczka Kanapkowe
Waniliowo-czekoladowe ciasteczka kanapkowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 30 i kosztuje 28 centów za porcję. Mieszanka śmietany, czekolady mlecznej, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Waniliowe Ciasteczka Z Borówkami, Funfetti Ciasteczka Kanapkowe Z Lukrem Waniliowym, oraz Ciasteczka kanapkowe waniliowe z nadzieniem Nutella-twarożek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać do średniej miski. Beat masło i cukier w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste, 3 do 5 protokół.
Dodać jajko i wanilię; ubić do połączenia. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej; dodaj mieszaninę mąki w 2 partiach, ubijając po każdej, aż do momentu włączenia. Ciasto podzielić między 2 arkusze folii; uformować na dyski. Zawijać i przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 1 godzinę.
Dodać nadzienie: doprowadzić do gotować na wolnym ogniu w małym rondelku na średnim ogniu.
Wlać czekoladę w średniej misce i odstawić 2 protokół; wymieszać, aż będzie gładka. Odstawić.
Pracując z 1 dyskiem na raz, rozwałkuj ciasto między posypanymi mąką arkuszami pergaminu, aż do grubości około 1/8 cala; schłodzić 15 minut. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Wyciąć koła z 2-calowym nożem; przenieść do blach do pieczenia. Zbierz resztki i przechowywać w lodówce, aż firma; reroll raz wyciąć więcej ciastek. Schłodzić wycięcia 30 minut.
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F.
Piec, przełączając patelnie w połowie, aż tylko złoty, o 12 protokół.
Ostudzić 5 minut na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do stojaków do całkowitego ostygnięcia.
Krótko ubić nadzienie mikserem na średniej prędkości aż do zgęstnienia, 30 sekund. Schłodzić do ostygnięcia, około 1 godziny. Kanapkę między ciastkami i zwijać krawędzie w posypce.