Vanillan Apple Crisp z sosem karmelowym to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.17 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz brązowy cukier, jabłka granny smith, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Wolno gotujące Jabłko chrupiące z ciepłym sosem waniliowym, Pizza jabłkowa z sosem karmelowym, oraz Budyń z dyni z pikantnym sosem karmelowo-jabłkowym i kremem z fasoli waniliowej Anglaise dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Jabłka wrzucić z cukrem, wanilią, sokiem z cytryny i gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Do Konserwowania,
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2
Wymieszać mąkę, płatki owsiane, brązowy cukier, cynamon i masło w dużej misce, aż utworzy okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda Kremowa
Płatki Owsiane
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść mieszaninę jabłek w naczyniu do pieczenia 8x8 cali i wlać polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Piec w nagrzanym piekarniku 177°, aż bulgotnie, a wierzch jest złoty brąz, około 45 minut.