Wake - Up Espresso Batony Zbożowe
Need a wegański posiłek poranny? Batoniki zbożowe Wake-Up Espresso mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, płatki zbożowe basic 4™, granulki kawy rozpuszczalnej i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Batoniki Zbożowe, Migdałowe Batoniki Zbożowe, oraz Batoniki Wielkanocne.
Instrukcje
Masło dno i boki 8-calowej kwadratowej patelni.
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać syrop kukurydziany i brązowy cukier do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Zdjąć z ognia. W małej misce, wymieszać granulki kawy do wrzącej wody, aż się rozpuści; mieszać do mieszaniny syropu kukurydzianego wraz z masłem orzechowym, aż będzie gładka.
Dodać płatki i precle, mieszając aż do równomiernego pokrycia.
Naciśnij równomiernie na patelni.
Odstawić około 2 godzin lub do zestawu. W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy po 3 rzędy. Sklep objęty.