Wakacyjne Żeberka Krótkie

Wakacyjne Żeberka Krótkie
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 187 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rzepę, olej canolan, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszone niezbyt krótkie żeberka z Hominowym gulaszem z nowej Turni na południu, Żeberka Krótkie, oraz BBQ krótkie żeberka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużej patelni na średnim ogniu, dodać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Krótkie żeberka posypać solą i pieprzem. Gdy olej jest gorący, brązowe żeberka, partiami, aż będą rumiane ze wszystkich stron, 3 do 4 minut na stronę. Podczas gdy krótkie żeberka są brązowieje, umieścić warstwę kawałków marchwi i cebuli na dnie powolnej kuchence i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Umieść rumiane mięso na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Dodaj pozostałe marchew i cebulę wraz z pasternakiem i rzep. Związać rozmaryn i tymianek z łodyg pietruszki, i dodać je do garnka wraz z musztardy i Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
RzepaRzepa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Wlać na stout, a następnie dodać wystarczającą ilość wody, aby prawie pokryć zawartość. Przykryć i gotować na niskim poziomie, aż mięso będzie bardzo miękkie, 6 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
StoutStout
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Aby służyć, ostrożnie wyjmij mięso i warzywa z wolnej kuchenki. Odcedzić soki. Odcedzić tłuszcz i rezerwa 2 szklanki soków i 1 krótkie żeberko na okrągło 2 przepis duszona wołowina i zupa grzybowa w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
8
Resztę żeberek podawać z pozostałym sokiem i udekorować posiekanymi liśćmi pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Żeberka wołowe bardzo dobrze komponują się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Zdobywca Złotego Medalu Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn