Wakacyjne Ravioli z homarem i Mascarpone z masłem truflowym

Wakacyjne Ravioli z homarem i Mascarpone z masłem truflowym
Homar i Mascarpone wakacje Ravioli z masłem truflowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.48 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, mięso homara, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Homar gotowany z masłem, ravioli Muscade de Provence, sos z masłem truflowym, Ravioli Z Homara Z Masłem Chrzanowym, oraz Dyni I Mascarpone Ravioli Z Brązowym Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło i oliwę z oliwek na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać szalotki i gotować, aż miękkie i półprzezroczyste, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
3
Zdjąć patelnię z ognia i dodać brandy. Odwracając pan od Ciebie, ostrożnie zapal zapałką do flambe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj białe wino i gotuj, aż zmniejszy się do konsystencji syropu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
5
Dodaj mięso homara, gotowanie, aż tylko ogrzane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej
6
Wyjąć z ognia i umieścić w dużej misce do mieszania i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
7
W średniej misce połącz ser mascarpone z ubitymi jajkami, posiekaną bazylią, gałką muszkatołową oraz solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodaj do mieszaniny homara i szalotki i dobrze połączyć. Smak, aby dostosować przyprawy. Przykryć i odstawić. Jeśli nie użyć natychmiast, przechowywać w lodówce do jednego dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1
Za pomocą wałka do makaronu rozwałkuj makaron na cienkie arkusze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2
Wycinaj kształty na szczyty i dna ravioli za pomocą foremek do ciastek (dzwonki, bałwany, drzewa, pierniki chłopców i dziewcząt, płatki śniegu, gwiazdy, wieńce itp.).
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
3
Kłaść makaron na mące i przykryć tak, aby makaron nie wyschł.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4
Wyciąć mniejsze kształty do dekoracji Topy ravioli. Za pomocą małego, wysterylizowanego pędzla zanurz w białku jajka i przymocuj mniejsze dekoracje makaronu na ravioli. Pamiętaj, aby całkowicie udekorować górne wycięcia ravioli przed napełnieniem. Przykryć mąką dishtowel. Powinieneś mieć równą ilość spodni ravioli bez dekoracji i topów ravioli z dekoracjami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
RavioliRavioli
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5
Pracując z 1 ravioli na raz, umieść łyżkę nadzienia w środku 1 wycięcie na dole ravioli. Za pomocą pędzla pędzelka, pędzel białka jajka na całej krawędzi makaronu wokół nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
RavioliRavioli
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
6
Umieść pasujący top ravioli z dekoracjami na szczycie wypełnienia (dekoracje twarz do góry) i naciśnij, aby uszczelnić krawędzie, szczypanie razem z widelcem. Przykryj, aż wszystkie kształty ravioli zostaną wykonane. Jeśli nie zużyć natychmiast, przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do dnia. Jeśli zamrażasz, oddziel ravioli na lekko posypanej mąką blasze do pieczenia i przykryj folią do zamrożenia, aby ravioli nie sklejało się. Po zamrożeniu przechowywać w szczelnym plastikowym worku lub szczelnym pojemniku odpornym na zamrażanie przez okres do miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
7
Zrobić sos z masła truflowego: do miski miksera elektrycznego dodać masło i 1/4 łyżeczki soli. Używając nasadki, krem aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodać posiekane trufle i wymieszać, aż się zmiksują, uważając, aby nie "zmiksować" trufli z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrufleTrufle
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
9
Umieścić w misce, przykryć i przechowywać w lodówce minimum 5 godzin lub najlepiej na noc tak, że trufle zaparzają masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrufleTrufle
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Wyjąć masło i pozostawić do osiągnięcia temperatury pokojowej. W średnim rondlu na średnim ogniu dodaj masło. Roztopić na ciepło nie pozwól, aby doszło do wrzenia. Utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
11
W międzyczasie przynieś duży płytki rondel z osoloną wodą do zagotowania. Ostrożnie wsuń raviolis. Gotuj do al dente. Około 10 minut, jeśli natychmiast używasz ravioli; 12 minut, jeśli używasz schłodzonego ravioli i 15 minut do zamrożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
12
Usuń ravioli z łyżką szczelinową i połóż na ręcznikach papierowych, aby wchłonąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
13
Ułożyć ravioli na talerzach i skropić masłem truflowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
14
Połączyć mąkę i sól, do smaku, i kopiec na powierzchni roboczej. Zrób dobrze w środku i dodaj jajka i oliwę z oliwek, jeśli używasz. Ostrożnie ubij jajka widelcem, aż dobrze wymieszasz. Stopniowo zacznij włączać mąkę do mieszaniny jaj za pomocą widelca. Po dodaniu wystarczającej ilości mąki, aby ciasto można było wyrabiać ręcznie, zacznij ugniatać ciasto, dodając więcej mąki, aby ciasto nie stało się zbyt lepkie. Zagniataj energicznie przez około 10 minut, aż ciasto będzie gładkie i satynowe w dotyku, a po przecięciu na pół będzie całkowicie gładkie, bez widocznych otworów powietrznych lub nici glutenu. Owinąć ciasto w plastik i pozostawić do odpoczynku w temperaturze pokojowej przez 30 minut, aby rozluźnić gluten.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1
Sugerowana poniżej Ilość dla każdego puree wystarcza do pokolorowania 1 przepisu na standardowe ciasto makaronowe. Jeśli chcesz przygotować 2 lub 3 różne kolory makaronu, podziel ilości ciasta i przecierów i odpowiednio pokoloruj. Jeśli używasz małych ilości, łatwiej jest mieszać składniki w misce, a nie na płaskiej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przecier wymieszaj z jajkami i postępuj zgodnie z głównym przepisem na makaron. Aby zrekompensować dodatkową wilgotność, może być konieczne włączenie dodatkowej mąki do ciasta podczas ugniatania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1
Na parze 1/2 funta szpinaku z wodą przylegającą do liści, przykrytą przez 2 minuty lub boczkiem szwajcarskim przez 5 minut. Spłucz w zimnej wodzie i wyciśnij liście tak suche, jak to możliwe. Szpinak Puree w młynie spożywczym lub przetwórni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1
Przyciąć, umyć, osuszyć i drobno posiekać 6 łyżek mieszanych świeżych ziół, takich jak pietruszka, szczaw, tymianek, liście szałwii, estragon, lubczyk, majeranek, bazylia, koperek, mniszek lekarski, rukola. Jednak silne zioła - - - tymianek, koperek, szałwia, cząber, majeranek i estragon - - - nie współgrają dobrze z niektórymi innymi, więc starannie dobieraj mieszankę ziół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
MajeranekMajeranek
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
SzczawSzczaw
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
1
Piec małe nieobrane buraki w rozgrzanym piekarniku 400 stopni F przez 45 do 60 minut lub do miękkości. Obierz i puree w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
1
Dodaj obfite szczypta zmielonego szafranu do jaj w studni tuż przed ubijaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to moje ulubione homary. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes
Różowy grejpfrut na nosie. Złożony rozwój podniebienia, począwszy od smaków ziół, mokrych kamieni i wapna z mineralnością i suchym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn