Wakacyjne Ciasto Rum Ajerkoniak Bundt

Wakacyjne Ciasto Rum Ajerkoniak Bundt
Wakacyjne ciasto Rum ajerkoniak Bundt jest bezmleczne deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Food.com posiada 4 wentylatory. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, ajerkoniak, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wykwintne ciasto z lukrem z ajerkoniakiem, Ciasto z ajerkoniakiem z glazurą cukrową, oraz Ciasto Z Ajerkoniakiem Z Kremem Z Ajerkoniaku dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn