Wakacyjna Polędwica Wołowa
Wakacyjna polędwica wołowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Na 8,34 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 842 kalorie, 52g białka, oraz 69g tłuszczu. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz oliwę z oliwek, czosnek w proszku, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego, Pieczona Polędwica Wołowa Rewelacja! Gdzie wołowina?, oraz Wakacyjna Pieczeń Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników.
Polędwicę natrzeć olejem; pokryć mieszanką przypraw.
Umieścić na patelni; przykryć i schłodzić 8 godzin.
Piec w 500 15 protokół lub do rumiane. Niższa temperatura do 375; piec przez 20 więcej minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Odstawić na 10 minut. Pokroić; podawać z majonezem chrzanowym.
Dekorować, w razie potrzeby.