Wakacje Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej
Świąteczna pieczeń z polędwicy wieprzowej to bez glutenu i bez nabiału hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 226 kalorii, 27g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bulion z kurczaka, tymianek, mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 75%. Podobne przepisy obejmują Proste Pieczenie Pieczone Schabowe Pieczone, Polędwica pieczona z wieprzowiny, oraz Schab Pieczony.
Instrukcje
W misce połączyć sos sojowy, sherry lub bulion, musztardę, imbir, tymianek i czosnek; dobrze wymieszać.
Wlać 1 szklankę marynaty do dużej zamykanej plastikowej torby; dodać pieczeń. Uszczelnij torbę i obróć się w płaszcz. Przechowywać w lodówce przez 3 godziny lub na noc, obracając od czasu do czasu. Przykryć i schłodzić pozostałą marynatę do fastrygowania.
Marynatę odcedzić i wyrzucić.
Pieczeń kładziemy na stojaku na patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 325° przez 1-3/4 do 2-1/4 godzin lub aż termometr mięsa odczyta 160°, wylewając zarezerwowaną marynatę na mięso w ciągu ostatniej godziny pieczenia. Baste sporadycznie.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Tymczasem w małym rondlu połączyć składniki sosu. Gotować i mieszać przez 4-5 minut lub aż galaretka się rozpuści.