Wakacje Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej

Wakacje Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej
Świąteczna pieczeń z polędwicy wieprzowej to bez glutenu i bez nabiału hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 226 kalorii, 27g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bulion z kurczaka, tymianek, mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 75%. Podobne przepisy obejmują Proste Pieczenie Pieczone Schabowe Pieczone, Polędwica pieczona z wieprzowiny, oraz Schab Pieczony.

Instrukcje

1
W misce połączyć sos sojowy, sherry lub bulion, musztardę, imbir, tymianek i czosnek; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać 1 szklankę marynaty do dużej zamykanej plastikowej torby; dodać pieczeń. Uszczelnij torbę i obróć się w płaszcz. Przechowywać w lodówce przez 3 godziny lub na noc, obracając od czasu do czasu. Przykryć i schłodzić pozostałą marynatę do fastrygowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Marynatę odcedzić i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
4
Pieczeń kładziemy na stojaku na patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Piec w temperaturze 325° przez 1-3/4 do 2-1/4 godzin lub aż termometr mięsa odczyta 160°, wylewając zarezerwowaną marynatę na mięso w ciągu ostatniej godziny pieczenia. Baste sporadycznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
7
Tymczasem w małym rondlu połączyć składniki sosu. Gotować i mieszać przez 4-5 minut lub aż galaretka się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Podawać z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia28
Magazyn