Wakacje mamy Turcja
Mom ' s Holiday Turkey może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 752 kalorie, 88g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 14. Mieszanka musztardy, sos worcestershire, indyk i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać mieszankę słodu, można śledzić to danie główne z Czekoladowe babeczki słodowe z polewą czekoladową jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Spróbuj Turcja Holiday Hash {idealne resztki wakacji }, Wakacje Turcja, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść cebulę, czosnek, musztarda, i sos Worcestershire w maszynce i puree, aż do całkowitego wymieszania.
Indyka umieścić na patelni do pieczenia wyposażonej w stelaż. Przetrzyj zewnętrzną część indyka mieszaniną musztardy. Przykryj indyka folią, aby utrzymać się w wilgoci. Przechowywać w lodówce indyka na noc lub do 24 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Wyjmij indyka z lodówki i wyrzuć plastikową folię i umieść na patelni. Włożyć skrzydła indyka pod pierś i związać podstawę nóg sznurkiem rzeźniczym. Używając pędzla do ciasta lub baster bulb, nalej indyka odrobiną słodu.
Indyka przekładamy do piekarnika i pieczemy, bez przykrycia, przez 3 godziny, fastrygując co 30 minut słodem. Jeśli pierś z indyka zacznie wyglądać, jakby była zbyt ciemna, przykryj ją folią aluminiową.
Gotuj, aż soki się wyczyszczą, a temperatura wewnętrzna indyka wynosi 160 stopni F w piersi, a noga rejestruje 175 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.
Wyjąć indyka z piekarnika i przykryć luźno folią.
Pozostawić indyka na 30 minut przed rzeźbieniem i podawać z farszem i żurawinowym sosem marakuiowym na boku.