Chicken Ranch Dijon
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Chicken Ranch Dijon spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 783 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, wino, połówki piersi kurczaka - i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Dijon Ranch Dip, Miód Dijon Ranch Dressing, oraz Crispy Ranch chicken Fingers with Ranch BBQ Dipping Sauce.
Instrukcje
Przynieś garnek lekko osolonej wody do wrzenia i ustaw ciepło na średnio-niskie; utrzymuj wodę w niskim wrzeniu, podczas gdy wykonasz pozostałe kroki.
Piersi kurczaka posypać solą i czarnym pieprzem. Roztopić masło na patelni na średnim ogniu i gotować piersi z kurczaka w gorącym maśle, aż rumiane i nie Różowy wewnątrz, o 8 protokół na stronę.
Kurczaka przełożyć na talerz, przykryć luźno folią aluminiową i ogrzać.
Ubij sos ranch i musztardę Dijon razem w misce.
Wlać białe wino na patelnię; zeskrobać i rozpuścić wszelkie rumiane kawałki żywności w dolnej części patelni do wina.
Whisk Ranch Dressing mieszaninę patelni, zmniejszyć ogień do niskiej, i doprowadzić sos do duszenia.
Gotuj Anielskie włosy we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż zostaną ugotowane, ale twarde do ukąszenia, 4 do 5 minut.
Makaron odcedzić i wrzucić lekko z sosem ranch.
Podziel makaron pomiędzy 4 talerze i dopełnij każdą porcję piersią kurczaka. Łyżka pozostałego sosu na piersi kurczaka i posypać natką pietruszki.