Wafle Z Miodem Migdałowym Solone
Solone-migdałowe Wafle miodu mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 40 i kosztuje 15 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz łagodny miód, łuszczącą się sól morską, taką jak maldon, białko jaja i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Solony Miód Migdałowy Karmel Kukurydza, Wafle Śniegowe Solone Z Orzeszków Ziemnych I Kukurydzy, oraz Wildflower - Honey Semifreddo z miodowymi waflami Sezamowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Umieść wkładkę na blasze do pieczenia.
Roztopić masło w 1-do 2-quart ciężki rondel na umiarkowanie małym ogniu i dodać miód, cukier, i syrop kukurydziany, mieszając aż do połączenia.
Wyjąć z ognia i wymieszać z mąką do momentu włączenia, a następnie wymieszać z białkiem jaja.
Pracując w partiach po 6, rozłóż małe łyżki ciasta za pomocą małej szpatułki przesuniętej lub tylnej łyżki na długie paski, o szerokości około 1 cala i długości 5 do 6 cali, na blasze do pieczenia, rozstaw ciasteczek 2 cale od siebie. Top każdej partii z około 2 3/4 łyżki migdałów i posypać solą morską.
Piec, aż równomiernie złoty, 9 do 10 minut, następnie ostudzić krótko na blasze do lekko firmy, 1 do 2 minut.
Przenieść cienką metalową szpatułką do stojaka, aby całkowicie ostygnąć.
Przenieść wafle jako schłodzone do hermetycznego pojemnika.
* Ciasto utrzymuje, przykryte i schłodzone, 5 dni.* Wafle przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej przez 5 dni.