W Pełni Załadowane Deviled Jaj

W Pełni Załadowane Deviled Jaj
W pełni załadowany Deviled Eggs jest bezglutenowe przepis z 24 porcjami. Ta przystawka ma 71 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jeśli masz przyprawę do pieprzu cytrynowego, sos ranczo, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Loaded Bacon Jalapeno Deviled Eggs, Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, oraz W Pełni Załadowane Pręty.

Instrukcje

1
Umieść jajka w dużym garnku i przykryj lekko osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do średniej; gotować jajka przez 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Odcedzić wrzącą wodę i napełnić garnek zimną wodą. Po 2 do 3 minutach wylej wodę i zastąp ją zimną wodą. Powtarzaj, aż jaja zostaną całkowicie schłodzone, 10 do 15 minut. Jajka obrać ze skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Rozgrzać olej roślinny na małej patelni na średnim ogniu i gotować i mieszać cebulę, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Wyjąć z ognia i ostudzić.
5
Jajka pokroić na pół wzdłuż i zgnieść żółtka do miski; połówki białka przełożyć na talerz. Żółtka rozgnieść widelcem; wymieszać ze śmietaną, majonezem, sosem ranch, musztardą Dijon, czosnkiem w proszku, cebulą w proszku i przyprawą do pieprzu cytrynowego, aż mieszanina żółtka będzie gładka. Wymieszać kawałki boczku i ser Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Ranch DressingRanch Dressing
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
RamięRamię
Sos TeriakyiSos Teriakyi
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Obficie wypełnić połówki jaj nadzieniem i posypać każde jajko papryką. Przechowywać w lodówce aż schłodzone przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn