Włoskie Ciasto Wieprzowe
Przepis włoskie ciasto wieprzowe jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym דל פחמימות,zny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 68 g tłuszczu, oraz w sumie 937 kalorii. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka rozmarynu, mielona wieprzowina, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Włoskie Ciasto Wieprzowe, Gulasz Wieprzowy Po Włosku, oraz Włoskie Mielonki Wieprzowe.
Instrukcje
Rozwałkuj ciasto, aby pasowało do 9-calowego talerza.
Umieść mieloną wieprzowinę, rozmaryn, bułkę tartą, pietruszkę i cebulę w średniej wielkości misce; wymieszaj, aż dobrze się wymieszasz.
Usunąć osłonki z kiełbasy i pokruszyć w mieszaninie. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Posypać 1/4 szklanki startego parmezanu na dno skorupy ciasta.
Mieszankę wieprzową rozprowadzić na wierzchu sera i posypać pozostałym parmezanem.
Umieść górną skórkę nad nadzieniem i zgniataj krawędzie razem.
Piec w temperaturze 500 stopni F (260 stopni C) przez 15 minut. Zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C) i piec przez 35 do 40 minut.