Włoskie Ciasto Wieprzowe

Włoskie Ciasto Wieprzowe
Przepis włoskie ciasto wieprzowe jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym דל פחמימות,zny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 68 g tłuszczu, oraz w sumie 937 kalorii. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka rozmarynu, mielona wieprzowina, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Włoskie Ciasto Wieprzowe, Gulasz Wieprzowy Po Włosku, oraz Włoskie Mielonki Wieprzowe.

Instrukcje

1
Rozwałkuj ciasto, aby pasowało do 9-calowego talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2
Umieść mieloną wieprzowinę, rozmaryn, bułkę tartą, pietruszkę i cebulę w średniej wielkości misce; wymieszaj, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Usunąć osłonki z kiełbasy i pokruszyć w mieszaninie. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4
Posypać 1/4 szklanki startego parmezanu na dno skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
5
Mieszankę wieprzową rozprowadzić na wierzchu sera i posypać pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
6
Umieść górną skórkę nad nadzieniem i zgniataj krawędzie razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
Piec w temperaturze 500 stopni F (260 stopni C) przez 15 minut. Zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C) i piec przez 35 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia34
Magazyn