Włoski tost czosnkowy

Włoskie tosty czosnkowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojej skrzynki z przepisami na dodatki. Ten przepis pozwala na przygotowanie 10 porcji, każda o wartości 221 kalorii , 6 g białka i 11 g tłuszczu . Za 66 centów za porcję przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób skorzystało z tego przepisu, ale można by rzec, że trafił w dziesiątkę. Jeśli masz pod ręką parmezan, paprykę, oregano i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania, przepis zajmuje około 10 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jest to przepis w bardzo rozsądnej cenie dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 34% , co nie jest zbyt imponujące. Podobne przepisy to: Zupa z białej fasoli i czosnku ze szpinakiem i chrupiącym prosciutto oraz grzanki z rozmarynem i czosnkiem , Grzanki z awokado, karmelizowaną słodką cebulą, pomidorkami koktajlowymi, świeżym szczypiorkiem i kwiatami szczypiorku oraz Grzanki z boczkiem i jajkiem .
Instrukcje
Przekrój chleb wzdłuż i połóż go na dużej blasze do pieczenia, przecięciem do góry. W małej misce połącz masło, ser, czosnek i oregano; posmaruj nimi powierzchnię przekrojonego chleba.
Smażyć w odległości 10 cm od źródła ciepła przez 2-3 minuty lub do momentu, aż lekko się zarumienią.