Wędzone krewetki i awokado Seviche

Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Wędzone krewetki i awokado Seviche może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 150 kalorii, 16G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kolendry, sól, chipotle chile w sosie adobo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Seviche-Style krewetki i awokado Tacos, Pikantne Grillowane krewetki Quesadillas z sosem śmietanowym z awokado, oraz Ahi tuńczyk Seviche z Mango i awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Krewetki gotować we wrzącej wodzie 2 protokół.
Odcedzić i zanurzyć krewetki w lodowatej wodzie.
Odstawić 3 minuty; spuścić.
Połączyć krewetki i pozostałe składniki z wyjątkiem chipsów w dużej misce, dobrze mieszając. Przykryć i schłodzić do 4 godzin.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.