Vongole Pizza z Andouille, małże i przegrzebki

Przepis Vongole Pizza z Andouille, małże i przegrzebki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 807 kalorii. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wypełnione olejem suszone pomidory, parmezan, szpinak i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tagliatelle Con Vongole-Makaron Z Małymi Małżami, Małże Oreganato: Vongole Origanate, oraz Małże z Oregano i bułką tartą (Vongole Origanate) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Gotować kiełbasę w oliwie z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, aż rumiane i chrupiące.
Wciśnij rozmrożone ciasto do 15-calowego koła. Top ciasto ze szpinakiem i suszonymi pomidorami. Top z posiekanymi przegrzebki, małże i połowę kiełbasy, następnie oba sery.
Posypać suszonym oregano.
Piec 10 do 12 minut, aż ser się rozpuści.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon