Victorious Vegetable Stock

Victorious Vegetable Stock
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre? Zwycięski bulion warzywny może być super przepis do wypróbowania. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 75 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz borowiki, pieczarki, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wywar warzywny-dobry zapas jest ważny, Bulion Warzywny, oraz Bulion Warzywny.

Instrukcje

1
Użyj płaskiej strony noża szefa kuchni, aby delikatnie zmiażdżyć ząbki czosnku.Warzywa dobrze umyć i pokroić na duże kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
2
Dodaj do dużego garnka wraz ze wszystkimi innymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodaj całe gałązki ziół, zamiast usuwać liście z łodygi.Przykryj wodą. Poziom wody powinien wynosić około 4 cale powyżej wierzchołka warzyw. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć pianę z wierzchu bulionu, a następnie częściowo przykryć. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny. Pod koniec czasu gotowania, jeśli chcesz, aby bulion był bogatszy, zdejmij pokrywkę i kontynuuj gotowanie, aby nieco ją zmniejszyć.Gdy wywar lekko ostygnie, przecedzić go przez sito lub ściereczkę, wyciskając całą pozostałą ciecz z warzyw. Kompost lub wyrzucić pozostałe warzywa. To, czego nie jesz natychmiast, można przechowywać w lodówce przez 3-5 dni lub zamrażać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia17
Magazyn