Bardzo Berry Melban jest bez glutenu i bez nabiału przystawka. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 7G białka, oraz 21g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka cukru, koncentratu soku pomarańczowego, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Peach Melba Pie, Dżem z Melby brzoskwiniowej, oraz Peach Melba podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połączyć lody, koncentrat soku pomarańczowego i cynamon. Przykryć i zamrozić na 2-3 godziny lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku Pomarańczowego
Lody
Cynamon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
W międzyczasie połącz jagody i sok z cytryny w rondlu; przykryj i gotuj na małym ogniu przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Jagody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Połączyć cukier i skrobię kukurydzianą; wymieszać na patelni. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować przez 2 minuty, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Zdjąć z ognia. Schłodzić; przykryć i schłodzić.
5
Aby służyć, łyżka lody do miski lub szkła parfait; top z sosem jagodowym.