Veracruz-Style Tilapia (
Veracruz stylu Tilapia ( może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 37g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $4.2 za porcję. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka ząbków czosnku, oliwy z oliwek, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Veracruz Style Tilapia, Tilapia Veracruz, oraz Tilapia Veracruz Z Cilantro Rice Recipe.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Na średniej patelni saute rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średnim ogniu. Filety rybne przyprawiamy z obu stron solą i czarnym pieprzem do smaku.
Saute filety, aż będą nieprzezroczyste i tylko gotowane przez, O 2 protokół na stronę.
Przenieś rybę do szklanego naczynia do pieczenia, gdzie pasują do siebie.
W tej samej patelni saute podgrzej pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż cebula jest przezroczysta, o 5 protokół.
Dodaj pomidory, Anaheim chile, liść laurowy i oregano i doprowadzić patelnię do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej, przykryć i niech sos gotować na wolnym ogniu, aż chiles zmiękną, o 6 protokół. Odkryć patelnię, dodać oliwki i kapary, i gotować, aż smaki połączyć, o 4 protokół. SOS doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Wlać sos na rybę w naczyniu do pieczenia.
Piec, aż ryba jest podgrzewana przez, o 5 protokół.
Wyjąć naczynie z piekarnika, wyrzucić liść laurowy i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapię można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.