Venice Sunset Cocktail
Venice Sunset Cocktail to bezglutenowe i wegańskie napój. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz zarezerwowany sos wiśniowy z pączków, bambusowych szaszłyków, musującego soku winogronowego i kilku innych składników pod ręką, możesz go zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sunset Cocktail, Włoski Koktajl Sunset, oraz Koktajl Hawajski Zachód Słońca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Nawlecz 3 mrożone wiśnie na każdy szaszłyk. Włóż do zamrażarki, aż będą gotowe do dekoracji napojów.
Wlać 2 łyżki soku grejpfrutowego do każdego z 4 fletów szampana i dodać 1/4 szklanki musującego soku winogronowego.
Dodaj 1/2 łyżki sosu wiśniowego reserved i udekoruj mrożonymi szaszłykami wiśniowymi.
Dla dorosłych dodaj 1 uncję likieru Amaretto.