VELVEETAÂ ® Salsa Brunch Bake
Przepis VELVEETA® Salsa Brunch Bake jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na $8.7 za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 147g białka, 191g tłuszczu, oraz w sumie 2589 kalorii. Ten przepis służy 1. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako drogie danie główne dla Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odebrać velveeta, taco bellâ® & chunky salsa, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj VELVEETA® serowy boczek Brunch Zapiekanka, VELVEETA ® Piec Jajkowo-warzywny, oraz VELVEETA ® Beef Enchilada Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Pokruszyć kiełbasę na dużej patelni.
Dodać warzywa; gotować na średnim ogniu 6-8 min. lub dopóki kiełbasa nie zostanie wykonana, mieszając od czasu do czasu.
Drenaż; powrót mieszanki kiełbasy na patelni.
Dodać salsę i połowę VELVEETA do mieszanki kiełbasy; dobrze wymieszać.
Rozprowadzić na dnie naczynia do pieczenia 13x9 cali rozpylonego sprayem do gotowania.
Ubić jajka i śmietanę do wymieszania; zalać mieszanką kiełbas. Wierzch z pozostałą VELVEETĄ.
Piec 40 min. albo dopóki środek nie zostanie ustawiony.