VELVEETAÂ ® pikantna Pizza Cheeseburger

VELVEETAÂ ® pikantna Pizza Cheeseburger
VELVEETAÂ ® Spicy Cheeseburger Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 30 i kosztuje 26 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mieloną wołowinę, velveetaâ, RO * Tel pomidory & chilli , i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj VELVEETAÂ ® Pikantny Dip Cheeseburger, VELVEETAÂ ® Cheeseburger makaron, oraz Pikantna Pizza Cheeseburger dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Brązowe mięso na średniej patelni; odcedzić. Powrót mięsa na patelnię; mieszać w VELVEETA.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser VelveetaSer Velveeta
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Umieścić ciasto pizzy na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Wymieszać pomidory i keczup; rozłożyć na skórkę. Top z mieszanki mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
Piec 10 min. Top z sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn