VELVEETA® Easy Cheesy Pot Pie
VELVEETA ® Easy Cheesy Pot Pie wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 51 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka grochu i marchwi, mąki, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj VELVEETA® Easy Cheesy Pot Pie, Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, oraz Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Brązowe mięso na dużej patelni na średnim ogniu; odcedzić. Powrót mięsa na patelnię.
Dodać cebulę; gotować 2 do 3 min. aż do chrupkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodać kolejne 3 składniki; dobrze wymieszać. Łyżka do naczynia do pieczenia 13x9 cali.
Masło rozpuścić w małym rondlu na małym ogniu.
Dodać mąkę; ubijać do wymieszania. Gotować 2 min. lub aż gorące i bąbelkowe, stale mieszając. Stopniowo mieszaj w wodzie; gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje. Dusić na małym ogniu 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Rozwiń ciasto półksiężyc; podziel na 4 prostokąty. Mocno naciśnij perforacje i szwy razem, aby uszczelnić.
Umieścić na mieszaninie mięsa; krawędzie uszczelnić do krawędzi naczynia z widelcem.
Piec 20 do 25 min. lub do momentu podgrzania mieszanki mięsa, a skorupa jest złotobrązowa.