VELVEETA Cheesy Chicken Chili
Przepis VELVEETA Chicken Cheesy chili jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 40. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka cebuli, velveetaâ, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę zupę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj VELVEETA Cheesy Chicken Rotini, VELVEETA Cheesy Chicken Pot Pie Zapiekanka, oraz VELVEETA Cheesy Chicken patelnia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaka i cebulę ugotować w dużym rondlu spryskanym sprayem 7 min. lub dopóki kurczak nie zostanie zrobiony, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać przyprawy; gotować i mieszać 1 min.
Dodać fasolę, bulion i chiles; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim ogniu 10 min., mieszając od czasu do czasu.
Mieszać w VELVEETA; gotować do stopienia, często mieszając.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Totus Tuus Cava. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Totus Tuus Cava]()
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava pokazuje jasne aromaty brzoskwini, cytryny i skórki pomarańczowej, z odrobiną lukrecji. Wino jest skoncentrowane, przyjemne w dotyku i gęste w ustach, o sypkim, kamienistym charakterze do smaku cytrusów, owoców pestkowych i anyżu. Pokazuje bogactwo i żywotność w ustach, a jasne wykończenie jest długie.