VELVEETA® Jalapeño Enchiladas
Przepis VELVEETA ® Jalapeño Enchiladas jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 45. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, papryka jalapeã±o, bardzo chude mielonej wołowiny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cheddar-Jalapeã±o Dip, Jasne.Galaretka Jalapeño galaretka, oraz Nadziewane papryczki jalapeã±o.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Brązowe mięso z cebulą w dużej patelni nonstick; odcedzić. Powrót mieszanki mięsa na patelnię. Wymieszać w 1/2 szklanki sosu enchilada i połowę VELVEETA.
Rozprowadzić 1/2 szklanki pozostałego sosu enchilada na dnie naczynia do pieczenia 13x9-calowego rozpylonego sprayem do gotowania. Łyżka 1/4 szklanki mieszanki mięsa w dół środka każdej tortilli; roll up.
Miejsce, szew boki w dół, w naczyniu do pieczenia; top z pozostałą VELVEETA, papryka i pozostały sos enchilada.
Piec 30 min. albo dopóki enchiladas nie zostaną podgrzane i VELVEETA nie zostanie stopiona.