Veggie Smażony Ryż
Przepis Veggie smażony ryż może zaspokoić swoje chińskie pragnienie w około 20 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.23 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz marchewki pokrojone w zapałki, groszek cukrowy, sos sojowy lite i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest dobre. Spróbuj Veggie egg-smażony ryż, Ryż smażony z szynką i warzywami, oraz Veggie Smażony Ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania; dobrze odcedzić.
Podsmaż groszek, zielona cebula, i marchew w dużej patelni nonstick pokryte sprayu do gotowania na średnim ogniu 3 minut lub aż ostry-przetargu.
Dodaj imbir i czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodać ryż i gotować 2 protokół lub do dokładnie ogrzane. Popchnij mieszaninę ryżu na boki patelni, tworząc dobrze w środku mieszaniny.
Dodać jajka do środka mieszaniny, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 1 do 2 minut lub aż zestaw. Jajka wymieszać z ryżem. Wymieszać z sosem sojowym i olejem sezamowym.