Veggie Pot Pie z mąki kukurydzianej Pie Crust

Veggie Pot Pie z mąki kukurydzianej Pie Crust
Veggie Pot Pie z mąki kukurydzianej Pie Crust może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 4,62 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 1038 kalorii, 16G białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz olej roślinny, masło, żółtko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: wyposażenie specjalne: cztery 8-uncjowe ramekiny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1
Mąkę, mąkę kukurydzianą i sól połączyć w robocie kuchennym i impuls do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać masło i pulsować tylko, aż będzie przypominał grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
3
W małej misce ubijamy żółtko i 2 łyżki lodowatej wody. Po uruchomieniu procesora mżawka w mieszaninie żółtkowej. Ciasto powinno się zebrać. Jeśli wygląda na suchy, dodaj więcej wody, do 4 łyżek stołowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Obróć ciasto na mąkę i ugniataj, aż się połączy; będzie sztywniejsze niż zwykła skorupa z ciasta z powodu mączki kukurydzianej. Podziel na cztery części, naciśnij na dyski i owinąć w folię. Przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Do nadzienia: ziemniaki, pochrzyn, pasternak, seler i grzyby wrzucić z 4 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
PochrzynPochrzyn
7
Doprawić solą i pieprzem i równomiernie rozprowadzić na blasze do pieczenia. Pieczeń, podrzucając raz w połowie, aż złoty kolor, o 20 do 25 protokół. Nie chcesz gotować te wszystkie drogi jednak, ponieważ będą gotować więcej w garnku pie. (Powinny być al dente, ale zaczynają mieć jakiś kolor.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Mąkę i pozostałe 4 łyżki oleju połączyć w rondlu na średnim ogniu i gotować, aż gładkie i bąbelkowe jak ciasto naleśnikowe, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
9
Ubić bulion grzybowy. Gotować na wolnym ogniu, aż będzie wystarczająco gruba, aby pokryć tylną część łyżki. Doprawić do smaku i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Dodać pieczone warzywa do bulionu grzybowego wraz z groszkiem, tymiankiem, rozmarynem i octem sherry. Podziel nadzienie na cztery 8-uncjowe ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
11
Wyjmij ciasto z lodówki i zwiń je na 5-calowy dysk. Zwilż obręcz każdego ramekina i połóż skorupę na wierzchu. Poke każdy 5 lub 6 razy widelcem i umieścić w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Piec, aż skorupa będzie złoty kolor, o 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Składniki

9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion grzybowy, rozgrzanybulion grzybowy, rozgrzany1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwełodygi selera, posiekane (ołodygi selera, posiekane (o1łyżka czerwony ocet winnyciasteczka imbirowe, podzieloneciasteczka imbirowe, podzielone2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalna, plus więcej na powierzchnię robocząmąka uniwersalna, plus więcej na powierzchnię roboczą43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąka uniwersalnamąka uniwersalna1gałązkiświeży rozmaryn, liście obrane i posiekaneświeży rozmaryn, liście obrane i posiekane6gałązkiświeży tymianek, liście obrane i posiekaneświeży tymianek, liście obrane i posiekane33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calawoda lodowawoda lodowa1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemałe młode ziemniaki, średnia kostka (omałe młode ziemniaki, średnia kostka (o2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasternak, obrane i średnie kostki (opasternak, obrane i średnie kostki (o1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroszek mrożonygroszek mrożony4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaocet sherryocet sherry121 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejgrzyby shiitake, łodygi i czapeczki pokrojone na 1/2 cala (ok. 1 3/4 szklanki)grzyby shiitake, łodygi i czapeczki pokrojone na 1/2 cala (ok. 1 3/4 szklanki)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1 kij) niesolone masło, schłodzone i pokrojone na małe kawałki(1 kij) niesolone masło, schłodzone i pokrojone na małe kawałki83 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebiała mąka kukurydziana, np. Weisenbergersbiała mąka kukurydziana, np. Weisenbergers7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweduże ziemniaki, obrane i średnie kostki (oduże ziemniaki, obrane i średnie kostki (o
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn