Veggie No-Noodle Lasagne
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Veggie No-Noodle Lasagnan spróbować. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 646 kalorii, 68g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 7,43 zł za porcję, ten przepis okładki 71% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak, białka jaj, częściowo odtłuszczone ser mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Veggie-rific Noodle-Free lasagne, Veggie Lasagne, oraz Veggie Lasagne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj połowę oliwy z oliwek, sól i zmielonego indyka do dużego garnka i brązowy.
Odsączyć indyka z całego tłuszczu.
Dodaj pozostałą oliwę z oliwek do patelni z pokrojonymi grzybami i brązowymi.Po rozpoczęciu karmelizacji dodaj czosnek do grzybów.
Dodaj marchew, szpinak, sos pomidorowy, pomidory pokrojone w kostkę, sos spaghetti i indyka z powrotem na patelnię.
Dobrze wymieszać.Pokroić bakłażan, Kabaczek, cukinia, i portabello w 1/4 " grube plastry (wzdłuż).
Umieść na patelni z blachy (tyle, ile może zmieścić się w jednej warstwie na raz) i gotuj przez 3-4 minuty z każdej strony w 450 stopniach oven.In osobna miska, wymieszać ser ricotta, 2 szklanki rozdrobnione mozzarella, i białka jaj w misce wraz z bazylią, oregano, i pietruszka.Rozpocznij lasagne umieszczając 1/5 sosu na dnie dużego naczynia żaroodpornego (11x15 lub większy).
Warstwa bakłażana na wierzchu, a następnie 1/4 mieszaniny jaj/sera. Powtórz następną warstwę z sosem, dyni i serem. Następnie sos, pieczarki portabello i ser. Potem SOS, cukinia i ser. Zakończyć lasagne z ostatniej 1/5 sosu i góry z pozostałych 3/4 szklanki rozdrobnione mozzarella.Gotować w piekarniku w temperaturze 350 stopni przez 45 minut lub aż bąbelki i ser będzie złoty na wierzchu.