Veggie Love, kozi ser, seler i awokado kanapka z masłem orzechowym i rukolą

Wegetariańska miłość, kozi ser, seler i awokado kanapka z masłem orzechowym i rukolą jest Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 798 kalorii, 23G białka, oraz 67 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,18 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, olej z orzechów włoskich, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Seler faszerowany kozim serem i orzechami, Rukola, Kozi Ser I Orzech Pizza, oraz Sałatka z rukoli z granatem, awokado i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić vinaigrette: w misce, połączyć olej, sok z cytryny, szalotki, i 2 łyżeczki soli i ubijać, aż emulgatory vinaigrette.
Dodać gałązkę rozmarynu, przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Umieść prażone orzechy włoskie w misce robota kuchennego i przetwarzać je, aż staną się lepkie lub pasty jak. To trwa dobrą minutę lub tak dla orzechów do uwolnienia ich oleje i może trzeba zeskrobać boki miski. Bądź sumienny.
Dodaj pozostałą ¼ łyżeczki soli i czerwonego pieprzu (jeśli używasz).
Połóż kromki chleba na powierzchni roboczej. Ser kozi podzielić na 4 równe porcje; każdą porcję rozłożyć na 4 plastry bread.In małą miskę, wrzucić seler w 2 łyżki winegret; doprawić pieprzem.
Na wierzch koziego sera ułożyć seler.
Dodaj rukolę do miski używanej do ubierania selera i wrzucić 1 więcej łyżki winegret. Wierzch selera naciowego z plastrami awokado; doprawić solą, a następnie udekorować rukolą.
Rozłóż około 1 czubatej łyżki stołowej (lub więcej do smaku) masła orzechowego równomiernie na 4 pozostałych kromkach chleba. Użyj ich, aby zamknąć kanapki; pokroić na pół, i służyć.