Veggie Calzones
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj wegetariańskich Calzones. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 19g białka, oraz 16G tłuszczu. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, koncentrat pomidorowy, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Veggie calzones, Veggie Calzones Ii, oraz Veggie Calzones podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmażyć grzyby, cebulę i zielony pieprz na oleju do miękkości.
Dodać pomidory; gotować i mieszać przez 3 minuty. Wymieszać z koncentratem pomidorowym; odstawić.
Sery połączyć i odstawić.
Na lekko posypanej mąką powierzchni ciasto podzielić na osiem kawałków.
Obróć każdy kawałek w 7-in. koło. Łyżka niewielką 1/2 szklanki mieszanki warzywnej i 1/4 szklanki mieszanki sera po jednej stronie każdego koła.
Umyj krawędzie ciasta wodą; Złóż ciasto na nadzienie i naciśnij krawędzie widelcem, aby uszczelnić.
Miejsce calzones 3 w. od siebie na smarowanych blachach do pieczenia. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce na 20 minut.
Ubić jajko i wodę; przeczesać calzones.
Piec w temperaturze 375° przez 15 minut. Schłodzić żądaną liczbę calzones; umieścić w workach zamrażarki. Uszczelnić i zamrozić do 3 miesięcy.
Piec Pozostałe calzones 18-22 minut dłużej lub do złotego koloru.
Miejsce 2 w. od siebie na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do złotego koloru.