Vegan Mock Whip Cream
Vegan Mock Whip Cream to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 613 kalorii, 2G białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 90 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jeśli masz niesamowity Silk soymilk, Earth balance maślany spread, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Whip Nerkowca (Bez Soi Wegańskie Bita Śmietana), Wegańska Makieta Sałatka Jajeczna, oraz Łatwy tort lodowy z batem waniliowym i nadzieniem z kremem czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło śmietankowe, skracanie i cukier razem.Upewnij się, że jest ładny i puszysty, a następnie dodać sól i wanilię.
Ponownie wymieszać, aż będzie naprawdę Puszysta.
Dodaj około 1/4 gorącego mleka sojowego i w pełni włącz.Musi być gorący, aby pomóc rozbić granulki cukru i osiągnąć odpowiednią konsystencję śmietany.
Dodaj drugą 1/4 szklanki gorącej mleka sojowego i rób to samo, aż cała filiżanka zostanie włączona. Powinno to zająć około 6-7 minut od początku do końca.