Vaca Frita: Chrupiąca Wołowina

Vaca Frita: Chrupiąca Wołowina
Vaca Frita: chrupiąca wołowina może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 240 kalorii, 25g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz liść laurowy, stek z boku, papryka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest dobre. Podobne przepisy to Vaca Frita: Chrupiąca Wołowina, Tortilla Burger Loco Vaca, oraz Frita Cubana.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz stek boczny z papryką, połową cebuli i liściem laurowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Przenieś stek z boku na powierzchnię roboczą i pozwól stekowi ostygnąć. Odcedzić bulion i zarezerwować do innego użytku. Mięso rozdrobnić i przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Używając boku dużego noża, rozgnieść czosnek na pastę z 1/2 łyżeczki soli. Wymieszaj pastę z mięsem, sokiem z limonki, oliwą z oliwek i pokrojoną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 30 minut lub do 1 1/2 godziny.
6
Podgrzej dużą, płaską patelnię, aż będzie bardzo gorąca. Pracując partiami, rozłóż rozdrobnioną wołowinę na patelni cienką warstwą i dopraw solą i pieprzem. Gotować na dużym ogniu, obracając raz lub dwa razy, aż skwierczeć i chrupiące w miejscach, o 6 protokół na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Przełożyć na talerz i podawać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia63
Magazyn