Unscotti Tra Vigne (po upieczeniu)
Unscotti (po upieczeniu) Tra Vigne może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru hor d'oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka, 5 g tłuszczu i łącznie 113 kalorii. Ten wegetariański przepis na lakto ovo jest przeznaczony dla 40 osób i kosztuje 32 centy za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką szarą sól, nasiona anyżu, proszek do pieczenia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godzin i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 15% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak fasolka szparagowa Tra Vigne, stek Ragú New-Tra Dish z parmezanem i pieczony tahong (pieczone małże z polewą majowo-chili).
Instrukcje
Przesiej mąkę, proszek do pieczenia i sól i odłóż na bok. W misie miksera wyposażonego w łopatkę utrzyj masło z cukrem kryształem na jasną i puszystą masę.
Mieszając, dodaj brązowy cukier.
Dodaj jajka, mieszankę mąki i nasiona anyżu. Ubijaj na niskich obrotach, aż ciasto zacznie się łączyć.
Dodać migdały i wymieszać tylko do rozprowadzenia. Nie przepracuj się. Na posypanej mąką stolnicy uformuj z ciasta wałek, spłaszcz go, ułóż na blasze do pieczenia i schładzaj przez 2 godziny, aby ciasto odpoczęło. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem pergaminowym. Ciasto podzielić na 2 równe części na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej. Używając rąk, zwiń każdą porcję w wałek o średnicy około 3 cali. Posyp obficie cukrem kryształem.
Ułożyć bułki na przygotowanej blasze do pieczenia i lekko docisnąć, aby lekko je spłaszczyć. Kłody powinny być oddalone od siebie o kilka cali.
Piec, aż będzie twardy i jasnobrązowy, około 1 godziny lub dłużej. Ciasto po nakłuciu palcem powinno być twarde w dotyku, nie zapadać się ani nie zapadać.
Przed podaniem poczekaj, aż polana całkowicie ostygną. Wersja: Spróbuj zastąpić 1/2 szklanki ziaren kakaowych 1/2 szklanki migdałów. Dodadzą subtelnego czekoladowego smaku.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Cuvee ślubne Iron Horse z oceną 4,1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Cuvee ślubne Żelaznego Konia
To najbardziej romantyczna szampana Iron Horse. Opisujemy je jako niebezpiecznie, rozkosznie łatwe do picia, owocowe, wytrawne i eleganckie, z drobnymi bąbelkami i niezwykle długim finiszem.