Unscotti Tra Vigne (po upieczeniu)

Unscotti Tra Vigne (po upieczeniu)
Unscotti (po upieczeniu) Tra Vigne może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru hor d'oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka, 5 g tłuszczu i łącznie 113 kalorii. Ten wegetariański przepis na lakto ovo jest przeznaczony dla 40 osób i kosztuje 32 centy za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką szarą sól, nasiona anyżu, proszek do pieczenia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godzin i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 15% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak fasolka szparagowa Tra Vigne, stek Ragú New-Tra Dish z parmezanem i pieczony tahong (pieczone małże z polewą majowo-chili).

Instrukcje

1
Przesiej mąkę, proszek do pieczenia i sól i odłóż na bok. W misie miksera wyposażonego w łopatkę utrzyj masło z cukrem kryształem na jasną i puszystą masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej Do Zwijania Kłód (patrz Uwaga Szefa Kuchni)Plus Więcej Do Zwijania Kłód (patrz Uwaga Szefa Kuchni)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Mieszając, dodaj brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
3
Dodaj jajka, mieszankę mąki i nasiona anyżu. Ubijaj na niskich obrotach, aż ciasto zacznie się łączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
4
Dodać migdały i wymieszać tylko do rozprowadzenia. Nie przepracuj się. Na posypanej mąką stolnicy uformuj z ciasta wałek, spłaszcz go, ułóż na blasze do pieczenia i schładzaj przez 2 godziny, aby ciasto odpoczęło. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem pergaminowym. Ciasto podzielić na 2 równe części na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej. Używając rąk, zwiń każdą porcję w wałek o średnicy około 3 cali. Posyp obficie cukrem kryształem.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Ułożyć bułki na przygotowanej blasze do pieczenia i lekko docisnąć, aby lekko je spłaszczyć. Kłody powinny być oddalone od siebie o kilka cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Piec, aż będzie twardy i jasnobrązowy, około 1 godziny lub dłużej. Ciasto po nakłuciu palcem powinno być twarde w dotyku, nie zapadać się ani nie zapadać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Wyjmij z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Przed podaniem poczekaj, aż polana całkowicie ostygną. Wersja: Spróbuj zastąpić 1/2 szklanki ziaren kakaowych 1/2 szklanki migdałów. Dodadzą subtelnego czekoladowego smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stalówki KakaoweStalówki Kakaowe
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
( 23)( 23)

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Cuvee ślubne Iron Horse z oceną 4,1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Cuvee ślubne Żelaznego Konia
Cuvee ślubne Żelaznego Konia
To najbardziej romantyczna szampana Iron Horse. Opisujemy je jako niebezpiecznie, rozkosznie łatwe do picia, owocowe, wytrawne i eleganckie, z drobnymi bąbelkami i niezwykle długim finiszem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn