Ulubiony tort Świętego Mikołaja trwa 2 godziny i 10 minut od początku do końca. Za $1.59 za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 10 porcji z 928 kalorii, 7G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako deser. Mieszanka maślanki, octu jabłkowego, oleju roślinnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niezbyt doskonały wynik spoonacular 19%. Podobne przepisy obejmują Ulubione ciasteczka do ciastek Mikołaja, Ulubione ciasteczka Świętego Mikołaja, oraz Ulubione świąteczne ciasteczka Świętego Mikołaja M&M.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka trzy 9-calowe okrągłe formy do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W dużej misce wymieszaj białą mieszankę ciasta, 3 białka jaj, 1 1/3 szklanki maślanki i 2 łyżki oleju roślinnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mix Białych Ciast
Olej Roślinny
Maślanka
Białka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Mieszaj mikserem elektrycznym przez 2 minuty z dużą prędkością. W osobnej misce wymieszaj żółtą mieszankę ciasta, 1/2 szklanki maślanki, 1 jajko, kakao, czerwony barwnik spożywczy i ocet. Użyj miksera elektrycznego, aby ubijać przez 2 minuty z dużą prędkością.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywności
Yellow Cake Mix
Maślanka
Ocet
Kakao W Proszku
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlej białe ciasto na przemian z Czerwonym ciastem do przygotowanych foremek do ciasta. Delikatnie zawiruj ciasto nożem, aby uzyskać efekt marmurkowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
5
Piecz w nagrzanym piekarniku przez 22 do 25 minut lub do momentu, gdy drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Pozostaw do ostygnięcia na patelniach przez co najmniej 10 minut, zanim wyjdziesz na ruszt, aby całkowicie ostygł.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
7
W dużej misce ubij serek śmietankowy i margarynę na gładką masę. Stopniowo mieszaj cukier, aż się włączy i będzie gładki. Dodaj ekstrakt z mięty pieprzowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty Pieprzowej
Serek śmietankowy
Margaryna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Rozłóż lukier z twarogu miętowego między warstwami oraz na wierzchu i bokach ciasta.
Ciasto w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować kolekcji Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 320 dolarów za butelkę.
Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado
Pięknie intensywne aromaty kwiatowe, ze śladami wiciokrzewu, obfitych rodzynek, gorących, miodowych owoców i zielonych śliwek. Świeże, tłuste i giętkie smaki pomagają winu zrównoważyć i nasycić.Wykonane z wyselekcjonowanych winogron Chardonnay i Pinot Noir uprawianych w najlepszych mikroklimatach w Szampanii. Chardonnay jest zbierany z Grand Cru z Côte des Blancs, a Pinot Noir pochodzi z Grand Crus z Montagne de Reims i krawędzi Vallée de la Marne.Po zbiorach winogrona są prasowane natychmiast w domach prasowych w winnicach. Pierwsze tłoczenie to tylko sok używany do tego wina. Mieszanie następuje po fermentacji pierwotnej, końcowe cuvée kończy fermentację wtórną w butelce w chłodnych piwnicach Taittingera.O Sebastião SalgadoSebastião Salgado urodził się w 1944 roku w Aimorés w Brazylii. Dorastając w rodzinie ośmiorga dzieci na farmie rodziców, zafascynował się otaczającym go światem przyrody, od spacerów po lesie, patrzenia ze wzgórz i słuchania pociągówktóre przewoziły lokalne minerały. Po studiach ekonomicznych w szkole Sebastião postanowił zmienić karierę i zostać fotografem, skupiając się na swojej miłości do natury. Fotografie Sebastião Salgado wyrażają tragedie ludzkie i środowiskowe, a takzawsze udaje się znaleźć niezwykłe piękno, oferując w ten sposób promyk nadziei. Jego praca koncentruje się na bioróżnorodności planety, podkreślając to, co nie zostało przekształcone przez ludzi. Zdjęcie wybrane do kolekcji Taittinger to stwierdzenie tego, co najbardziej uniwersalne i oryginalne: życie, proste i spokojne.